FUN WEEKEND - Ingyenes szállítás 🎁 11.27. - 11.29.

FUN FACTORY FERTŐTLENÍTŐ FOLYADÉK

4 990 Ft

Fertőtlenítő folyadék szexuális segédeszközök tisztítására. Alkoholmentes, és teljesen biztonságos. A FUN CUP intimkehely fertőtlenítéséhez is.

Elfogyott

  • Leírás

FUN FACTORY fertőtlenítő folyadék

Fertőtlenítő folyadék a FUN CUP tisztítására, a 100%-os higiéniáért. Intim területeken is alkalmazható, eltávolítja a baktériumokat és a gombákat. Alkoholmentes, és teljesen biztonságos.

A FUN CUP intimkehely fertőtlenítéséhez tökéletes!

75 ml kiszerelés

Gyermekek elől gondosan elzárandó! Hűvös, száraz helyen tartandó! Szembe és sérült bőrre nem kerülhet!

Miért különleges a Fun Factory?

A Fun Factory gyára Brémában, Németországban található. Itt végzik a felnőtt játékszerek tervezését, elkészítését, és dobozolását is. Nap mint nap, csaknem 80 lelkes Fun Factory dolgozó biztosítja, hogy az elkészült termékek megfeleljenek a legmagasabb vásárlói elvárásoknak is. Kizárólag a legjobb, orvosi minőségű szilikont használják, melyből rengeteg vidám szín megtalálható náluk.

A Fun Factory története

1996- ban Dirk Bauer and Michael Pahl egyetemi végzősként leültek a konyhaasztalhoz, hogy egy új szexjátkot tervezzenek. Valami olyat akartak létrehozni, amit szégyen nélkül megvenne bárki. A Fun Factory volt a világon az első, aki színes, orvosi szilikonból készült, újratölthető vibrátorokat dobtak a piacra. Mára pedig elértek oda, hogy Európa egyik legnagyobb szexjáték előállítóivá váltak.

Újrahasznosított csomagolás

Minden terméknek környezetbarát a csomagolása: újrahasznosított papírból, szója alapú tintával, ragasztó nélkül készülnek.

Ha még többet szeretnél tudni a termékekről, kövess minket Facebookon vagy Instagramon.

Kategória: