11 000 Ft feletti vásárlás esetén - AJÁNDÉK FUN CUP 🎁
Akció

FUN FACTORY SÍKOSÍTÓ

2 990 Ft

Fun Factory vízbázisú síkosító. A FUN CUP intimkehely felhelyezéséhez tökéletes! Csökkenti a súrlódást.

  • Leírás

Fun Factory síkosító

Vízbázisú síkosító, amely biztonságosan használható minden célra:

  • szilikon vibrátorokkal
  • FUN CUP-pal
  • óvszerrel is

A vízbázisú síkosító a tökéletes síkosító, mert csökkenti a súrlódást és lehetővé teszi a könnyű behelyezést. Nem marad más hátra belőle, mint az öröm. A vízbázisú síkosító a FUN CUP intimkehely felhelyezéséhez is tökéletes!

Miért jó a vízbázisú síkosító?

  • nem hagy nyomot
  • használható szilikon játékszerekkel, nem okoz kárt bennük, mint az olajos síkosítók
  • gyorsabban szárad, mint a többi síkosító
  • minden célra használható
  • szappannal és vízzel könnyedén lemosható

Kiszerelés: 100 ml kiszerelés

Összetevők: víz, glicerin, hidroxi-propil-guar, hidroxi-propil-piltromonium-klorid, hidroxi-propil-cellulóz, citromsav, fenoxi-etanol, etil-hexil-glicerin. Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig. Gyermekek elől gondosan elzárandó! Hűvös, száraz helyen tartandó!

Miért különleges a Fun Factory?

A Fun Factory gyára Brémában, Németországban található. Itt végzik a felnőtt játékszerek tervezését, elkészítését, és dobozolását is. Nap mint nap, csaknem 80 lelkes Fun Factory dolgozó biztosítja, hogy az elkészült termékek megfeleljenek a legmagasabb vásárlói elvárásoknak is. Kizárólag a legjobb, orvosi minőségű szilikont használják, melyből rengeteg vidám szín megtalálható náluk.

A Fun Factory története

1996- ban Dirk Bauer and Michael Pahl egyetemi végzősként leültek a konyhaasztalhoz, hogy egy új szexjátkot tervezzenek. Valami olyat akartak létrehozni, amit szégyen nélkül megvenne bárki. A Fun Factory volt a világon az első, aki színes, orvosi szilikonból készült, újratölthető vibrátorokat dobtak a piacra. Mára pedig elértek oda, hogy Európa egyik legnagyobb szexjáték előállítóivá váltak.

Újrahasznosított csomagolás

Minden terméknek környezetbarát a csomagolása: újrahasznosított papírból, szója alapú tintával, ragasztó nélkül készülnek.

Ha még többet szeretnél tudni a termékekről, kövess minket Facebookon vagy Instagramon.

Kategória: