• Elfogyott

    FELFEDEZŐ SZETT (1 A & 1 B MÉRET) Neked ajánljuk, ha nem tudod, hogy melyik lenne a számodra megfelelő méret, valamint, ha szeretnél egy kelyhet a gyengébb és az erősebb napokra is. Ha soha nem használtál még menstruációs kelyhet, válaszd a felfedező szettet!

  • Elfogyott

    KICSI (5,3 cm; Ø 4 cm; 20 ml) A tökéletes kezdő-kehely! Az A méretű, kisebb kehely szilárdabb szilikonból készült, hogy könnyen felhelyezhető legyen. Neked ajánljuk: gyengébb vérzés vagy erősebb hüvelyizomzat esetén, sportoláshoz, vagy ha még sosem használtál intimkelyhet. Tiniknek is ez a megfelelő méret. Elsősorban alacsony és közepes méhszájhoz ajánljuk a használatát, de magas méhszáj esetén is biztonságosan használható. A csomag 1 db A méretű kelyhet tartalmaz.

  • Elfogyott

    NAGY (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml) Puhább szilikonból készült, hogy nagyobb mennyiségű vért is összetudjon gyűjteni anélkül, hogy kellemetlen érzést okozna. Neked ajánljuk: erősebb vérzés esetén, a nehezebb napokra. A kehely kényelmesen használható alacsony, közepes és magas méhszáj esetén is. Kapacitásának köszönhetően akár 12 órás védelmet nyújt, így egész nap nem kell foglalkoznod a menstruációddal, illetve egész éjszaka nyugodtan aludhatsz. Ha már szültél hüvelyi úton, ez a méret ajánlott. A csomag 1 db B méretű kelyhet tartalmaz.