A FUN CUP MEGALKOTÁSA

Az ötlet

A FUN FACTORY designerei már több mint 20 éve fejlesztenek termékeket, az emberi anatómiát figyelembe véve. Sokan közülünk használtak már menstruációs kelyhet, de mindig panaszkodtunk miatta. Ezért eldöntöttük, hogy minden tudásunkat felhasználva alkotunk egy olyan menstruációs kelyhet, ami más, mint a többi. Céljaink között szerepelt, hogy kényelmesebb, színesebb és szár nélküli legyen.

A fejlesztés

A fejlesztési folyamat során a szilikon szilárdsága és a kényelem állt a középpontban. A visszajelzések és a folyamatos tesztelés alapján arra jutottunk, hogy a kisebb (A méretű) kehely lett a szilárdabb, míg a nagyobb (B méretű) kehely puhább szilikonból készült.

Design

Szoros együttműködésben a FUN FACTORY dolgozóival, és kehely használóival egy nő álmodta meg a végleges designt.

Minden nemnek

A FUN CUP mindenkinek szól, aki menstruál. Fontos számunkra a szexuális felvilágosítás és a nemi oktatás, így igyekszünk erre kommunikációnkban és a termékfejlesztések során is figyelni.

Indulás

2017 augusztusában végre piacra került a FUN CUP.

A jövő

A FUN FACTORY célja a jövőben is olyan környezetbarát és megbízható termékeket gyártani, melyek még jobbá teszik a vásárlóik egészségügyi és szexuális életét! Központunk Németországban, Brémában található - itt álmodjuk meg az újabbnál újabb fantasztikus termékeket!