12 000 Ft feletti vásárlás esetén - AJÁNDÉK FUN CUP 🎁

Gratulálunk! Szabad vagy!

Mostantól nem kell….

 • az éjszaka közepén a boltba rohannod tamponért
 • betétet kölcsönkérned a kollégádtól, vagy az osztálytársadtól
 • azon aggódnod, hogy a tampon zsinórja kilóg a bugyidból
 • kétségbe esned, ha nincs szemetes a női mosdóban

Kíváncsi lettél? Olvass tovább!

Hogyan használd a FUN CUP-ot?

Használai utasítás lépésről lépésre

Először használsz FUN CUP-ot? Ne aggódj! Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

Az első alkalommal hagyj magadnak egy kis időt! Mint minden más menstruációs eszköz használatát, ezt is meg kell tanulni. De ha egyszer ráérzel, soha többé nem akarsz majd mást használni!

A menstruációd sokkal

egyszerűbbé válik

Felhelyezés

Találd meg a számodra legkényelmesebb pozíciót:

 • a WC-n ülve
 • állva, enyhén behajlított térdekkel
 • állva, egyik lábadat a WC-csészére támasztva
 • guggolva
 • térdelve

Hajtsd össze a kelyhet: használd a C-formájú vagy a benyomós hajtogatást (lent bővebben). Helyezd fel az összehajtott kelyhet a hüvelyedbe úgy, hogy közben nem engeded, hogy szétnyíljon. Amikor elég magasan van, engedd el és hagyd, hogy kinyíljon. Végül, kicsit mozgasd meg a kelyhet jobbra-balra, illetve kicsit lefelé, hogy biztosan kialakuljon a vákuum-hatás, és ne legyen szivárgás.
Milyen magasra kell helyezni?

 • a hüvelybemenet alsó szakaszába
 • nem olyan magasra, mint a tampont
 • ne aggódj, egy pár alkalom után érezni fogod!

Eltávolítás

A kelyhet az enyhe vákuum-hatás tartja a helyén. Ahhoz, hogy kényelmesen ki tudd venni, ezt a hatást meg kell szüntetni.

Nyomj finoman az intim izmaiddal, és nyúlj be a hüvelyedbe a kehelyért: nyomd össze a kehely peremét az ujjaiddal, így megszüntetve a vákuum-hatást. Lassan húzd ki a kelyhet (végig tartsd összenyomva), majd a tartalmát öntsd a WC-be.

Ha van rá lehetőséged, kényelmesebb lehet otthon, a zuhanyzóban kiüríteni a kelyhet. Így meg is tudsz mosakodni.

Tisztítás

A menstruációd alatt elég, hogy ha cserénél vízzel kiöblíted. Ha szeretnél, használhatsz szappant is a tisztítására. Figyelj arra, hogy alaposan távolítsd el a szappant, nehogy irritációt okozzon!

Ha úton vagy, és egy közösségi WC-ben kell kiürítened a kelyhet, készíts elő nedves törlőkendőt, amivel meg tudod törölni.

A menstruáció végén pedig érdemes kiforralni a kelyhet: három percig forrald egy fazékban úgy, hogy a víz az egész kelyhet ellepje. Ezután tartsd az antimikorbiális táskában, ami minden csomaghoz jár.

C-hajtogatás

Benyomós hajtogatás

Gratulálunk! Készen állsz arra, hogy átéld életed legegszerűbb, legboldogabb menstruációját!

Még mindig nem vagy biztos benne?

Összegyűjtöttünk pár érvet, miért is lenne érdemes kipróbálnod a FUN CUP-ot.

10 ok, amiért ki kellene próbálnod a FUN CUP menstruációs kelyhet

Még mindig nem vagy biztos benne? Szerinted a tampon és a betét a legjobb választás a menstruációd alatt? Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan lehet a menstruációd még egyszerűbb és boldogabb!

 

 

1. A FUN CUP jobban illeszkedik a testedhez

Ez a kehely szakértők által lett tervezve, akik jól ismerik a női anatómiát. Enyhén hajlított alakja tökéletesen követi a női test formáját, így nem kel aggódnod a kényelmetlen nyomás miatt.

A többi menstruációs kehellyel ellentétben a FUN CUP-nak nem szára, hanem szilárd, kúpos vége van a maximális kényelem érdekében.

Ráadásul két méretben kapható. A méretválasztás a vérzés erősségétől függ.

 

 

2. Bárhová magaddal viheted

Minden szettben két kehely található és egy tároló táska. Így egyet otthon tarthatsz, egyet pedig bárhová magaddal vihetsz – akár a munkába vagy az iskolába is. Így minden helyzetben felkészült leszel!

A FUN CUP radásul nem foszt meg az élményektől, mint az úszás, futás, jógázás – mindezt nyugodtan megteheted, hiszen nem kell aggódnod a menstruációd miatt.

 

 

3. Kényelmes tárolás

A menstruációs ciklusok között egy antimikrobiális Tyvek® táskában tarthatod a kelyhedet, ami megvédi a szennyeződésektől. Így könnyedén magaddal tudod bárhová. Direkt olyan designt alkottunk meg, ami nem feltűnő, hanem letisztult és diszkrét.

 

 

4. Design minden nemnek

Ahogy fentebb említettük, a FUN CUP olyan designnal készült, hogy az minden nem számára megfelelő legyen. Évekig csak virágos, rózsaszín menstruációs eszközöket és csomagolásokat láttunk a piacon. Mi ezen is szerettünk volna változtatni!

5. Elfoglalt vagy? Akkor neked találták ki!

Biztos emlékszel, hogy a FUN CUP 4-6X több menstruációs folyadékot is képes összegyűjteni, mint egy tampon. Ez azt jelenti, hogy egész nap elfeledkezhetsz a menstruációdról és foglalkozhatsz az igazán fontos dolgokkal!

 

 

6. Jó az egészségednek

Biztosan te is hallottad már, hogy a  tamponhasználat megnövelheti a fertőzések kialakulásának a valószínűségét. Mivel a FUN CUP Németországban készült, orvosi szilikonból, mely hipoallergén és teljesen biztonságos, nyugodt lehetsz az egészségedet illetően! Nem magába szívja, hanem összegyűjti a vért, így nem is szárít ki, mint a hagyományos menstruációs eszközök. Ez még a szexuális életedet is feldobhatja!

 

 

7. Sok pénzt spórolsz meg vele

Ha eldobható menstruációs eszközöket használsz, valószínűleg 15.000 Ft-ot költesz el évente csak a menstruációdra. A FUN CUP ezzel szemben csak 11.450 Ft, ami egy egyszeri költség, hiszen évekig használhatod! Ráadásul kettő kehely van egy csomagban, így duplán visszajön az ára! Mi mással spórolhatnál még ennyi pénzt?

 

 

8. Extrém környezetbarát megoldás

Az eldobható menstruációs eszközök használatával 115-140 kg szemetet termelsz majd életed során. Ha fontos számodra a Föld védelme, válts FUN CUP-ra!

 

 

9. Két méretet is kaphatsz egy csomagban

A legtöbb menstruációs kehely csak egy méretben kapható. Viszont ha nem vagy biztos benne, hogy milyen méretet válassz, akkor a FUN CUP felfedező szettet neked találták ki! Ebben ugyanis található egy kisebb (A) és egy nagyobb (B) méret is! Így lesz egy kelyhed a könnyebb és a nehezebb napokra is.

 

 

10. A kehely Németországban készült

EU-s egészségügyi előírásoknak megfelelően, tiszta környezetben készülnek a FUN CUP kelyhek.

Válaszd ki a méreted!

FUN CUP FELFEDEZŐ SZETT

FELFEDEZŐ SZETT (1 A & 1 B MÉRET)

Neked ajánljuk, ha nem tudod, hogy melyik lenne a számodra megfelelő méret, valamint, ha szeretnél egy kelyhet a gyengébb és az erősebb napokra is. Ha soha nem használtál még menstruációs kelyhet, válaszd a felfedező szettet!

FUN CUP A MÉRET

KICSI (5,3 cm; Ø 4 cm; 20 ml)

Az A méretű, kisebb kehely szilárdabb szilikonból készült, hogy könnyen felhelyezhető legyen. Neked ajánljuk: gyengébb vérzés esetén, sportoláshoz, tiniknek. Vagy, ha még sosem használtál intimkelyhet!

FUN CUP B MÉRET

NAGY (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)

Puhább szilikonból készült, hogy nagyobb mennyiségű vért is összetudjon gyűjteni anélkül, hogy kellemetlen érzést okozna.
Neked ajánljuk: erősebb vérzés esetén, a nyugodt nappalokért és éjszakákért.