12 000 Ft feletti vásárlás esetén - AJÁNDÉK FUN CUP 🎁

FUN CUP unboxing – gyártástól a megrendelőig

fun cup

Senki sem szereti a váratlan meglepetéseket. Bizonyára sokunk találkozott már azzal a csalódottsággal, amikor egy nagyon ígéretes internetes vásárlás alkalmával a kézhez kapott termék alig, vagy egyáltalán nem olyan, amilyet szerettünk volna. Rengeteg hiba csúszhat a gépezetbe, kezdve a gyártóval, az értékesítő megbízhatóságán keresztül a kézbesítő szolgálattal bezárólag. A FUN CUP Magyarország célja – többek között -, hogy maximálisan kielégítse a vásárlói igényeket és meghálálja a beléjük fektetett bizalmat. De mire is számíthatsz pontosan, ha mellettünk döntenél? Olvass tovább és mindent elárulunk!

FUN FACTORY – Ahonnan elindul

Mindannyian hallhattunk már a méltán világhírű német precizitásról és fegyelemről, bármilyen termékről is legyen szó. A Fun Factory gyára Németországban, azon belül is Brémában található. Itt végzik a felnőtt játékszerek tervezését, elkészítését és dobozolását. Nap mint nap, csaknem 80 lelkes Fun Factory dolgozó biztosítja, hogy az elkészült termékek megfeleljenek a legmagasabb vásárlói elvárásoknak is. Kizárólag a legjobb, orvosi minőségű szilikont használják. Amellett, hogy ez garancia a biztonságra, hiszen ezek antibakteriális anyagok, az esztétikára is nagy figyelmet fordítva, mindenféle vidámabbnál vidámabb színekből válogathatunk.

fun cup

A kezdetek

1996-ban két ambiciózus fiatal indította útjára az európai sikersztorit, amivel megreformálták a piacot. Dirk Bauer és Michael Pahl egyetemi végzősként leültek a konyhaasztalhoz, hogy egy új szexjátékot tervezzenek. Valami olyat akartak létrehozni, amit szégyen nélkül megvenne bárki. A Fun Factory volt a világon az első olyan gyártó, aki színes, orvosi szilikonból készült, újratölthető vibrátorokat dobott a piacra. Mára pedig Európa egyik legnagyobb szexjáték előállítóivá nőtték ki magukat, az egyre bővülő termékpalettáról nem is beszélve, hiszen Nekik köszönhetjük a FUN CUP-ot is, amely 2017-ben került forgalomba.

Újrahasznosított csomagolás

A folyamatok abszolút illeszkednek és igazodnak a XXI. századi zöld mozgalomhoz. A környezetre is figyelve nem csak a gyártás, de a csomagolás is a fenntarthatóság jegyében történik, a termékek élettartamáról nem is beszélve. Egyetlen FUN CUP akár 10 évig is használható, köszönhetően a magas minőségű alapanyagoknak, amivel évente több kilogramm szemetet spórolhatsz meg. Mindemellett minden terméknek környezetbarát a csomagolása is, így emiatt sem kell aggódnod: újrahasznosított papírból, szója alapú tintával, ragasztó nélkül készülnek.

fun cup

Ha már megrendelted

A hazai piacon a Debranet Kft. biztosítja nagykereskedőként a termékek kiosztását, így nem kell megijedni, ha a csomagod tőlük érkezik. Magyarországon ők végzik a leadott rendelésed csomagolását, illetve szállíttatását is a GLS futárszolgálaton keresztül. Mindannyian szeretnénk, ha semmilyen szégyent sem kellene éreznünk és teljesen szabadon vásárolhatnánk – bármiről is legyen szó. Éppen ezért a kiszállítást is maximális diszkréció övezi, hiszen a csomagod jelöletlen dobozban érkezik.

Ami a dobozban vár

A vásárlói élmény nagyon fontos. Ezért is fordítanak nagy figyelmet magára a csomagolásra is, hiszen ez lesz az első dolog, amit meglátsz, miután kinyitottad a várva várt csomagodat. A kelyhed egy kívül türkiz, belül aranyszínű dobozban érkezik. A színek választása is az igényességet és magas minőséget hivatott hangsúlyozni. A kibontás után két darab kelyhet és egy antimikrobiális tároló táskát találsz. A doboz kialakításával is törekedtek arra, hogy óvják bármilyen összenyomódástól vagy sérüléstől a termékeket, hiszen a futárszolgálat legnagyobb alapossága mellett is történhetnek balesetek.

(Figyelem! A cikk írása óta az antimikrobiális táska kinézete megváltozott, a termékeknél meg tudod nézni)

fun cup

Két kehely jobb, mint egy

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet, a FUN CUP több méretben kapható. Választhatod az A (kicsi) és a B (nagy) méretet is. A Felfedező Szettben pedig mindkettőből találsz egyet-egyet (egy kicsit és egy nagyot).

A nagyobb puhább, a kisebb pedig keményebb kialakítású kehely. Ez több szempontból is praktikus. Egyrészt tarthatsz egyet otthon, egyet pedig a táskádban, ami így mindig nálad lesz. Hisz kivel nem fordult még elő, hogy a legváratlanabb helyzetben, a lehető legrosszabbkor jött meg a menstruációja?

Másrészt az eltérő méretükből adódóan a menstruáció különböző napjain használhatóak. A nagyobb kapacitású, puhább kehely azokra a napokra javasolt, amikor a vérzésed erősebb a görcseid pedig fájdalmasabbak. A keményebb, kisebb kelyhet pedig használhatod a gyengébb napokon, sportoláshoz vagy akár úszáshoz is – attól függetlenül, hogy menstruálsz-e vagy sem. A FUN CUP egyfajta védőgátként szolgál ilyenkor. Legyen szó uszodáról vagy természetes vizekről, sosem lehetünk elég óvatosak, főleg, ha érzékenyebbek vagyunk a felülfertőzésekre. A kehely használatával megakadályozzuk, hogy bármilyen kórokozót, gombát összeszedhessünk a vízből azzal, hogy lezárja a hüvelybe és a méhhez vezető utat.

Tárolás

Mint, már említettem, a rendeléseddel kapsz egy antimikrobiális táskát is, amiben tárolhatod és magaddal viheted az intim kelyhedet. Mivel testünk egyik legkényesebb helyén használjuk azokat, nagyon fontos, hogy a használata és a tárolása is maximális higiénia mellett történjen. A táska anyagát tekintve antimikrobiális. Ez azt jelenti, hogy nem engedi megtapadni és elszaporodni a mikróbákat, ami lefedi a gombákat és a baktériumokat egyaránt. Tehát sokkal szélesebb spektrum ellen nyújt védelmet, mintha csak egy „sima” antibakteriális szövetről lenne szó. Egy kisebb mágnessel látták el, így a táskádban sem kell attól tartanod, hogy kicsúszik belőle és hozzáér bármihez. Mivel a párásabb, légmentesebb terek kedveznek a kórokozók elszaporodásának, fontos volt, hogy jól szellőző textilből készüljön ez a diszkrét és elegáns szütyő.

Miért válaszd a FUN CUP-ot?

Első a biztonság

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az intim higiénia egy nő életében. A FUN CUP-pal pénztárca- és környezetbarát módon tehetsz eleget az egészségügyi szempontoknak is. A design és kialakítás a női test anatómiájával teljes összhangban van. Nincs kilógó szár, azonban a bordázott végeknek köszönhetően az eltávolítás miatt sem kell aggódni. Ezt még megkönnyíti a négy szellőző nyílás is, ami levételkor a vákuum megszüntetését segíti.

Mint, már sokszor említettük, a kelyhek orvosi szilikonból készülnek, így az egészséged szempontjából is a legjobb választás. Nem tapadnak és nem szaporodhatnak el rajta a baktériumok, így, ha minden higiéniai előírást betartasz, nem kell aggódnod a fertőzésektől. Ez pedig lehetővé teszi, hogy akár 12 órán keresztül használd egyhuzamban.

Mindenkinek, aki menstruál

A menstruációs kelyhek ideje elérkezett, ami a fenntarthatóságot illeti. Nem kell többé amiatt aggódnod, hogy elfogyott a tamponod vagy a betéted. Ha megtaláltad az igazit, nincs félnivalód a szivárgásoktól sem, így sportoláshoz is nyugodt szívvel ajánljuk. Mivel a legtöbben dolgozó nőkként használják, fontos, hogy praktikus és gyors eszközökkel legyünk ellátva a mindennapjainkban, hogy arra fordíthassuk az értékes perceinket, ami igazán fontos.

Ha végre elhatározod magad, akkor itt tudod megrendelni a FUN CUP-ot.